Loomis - Ura - Avoimet työpaikat - Logo

Etusivu

Kuljettajasta esihenkilöksi

Tuukka tuli taloon kuljettajaksi. Kun Loomis Suomi Oy oli vailla uutta esihenkilöä, sitä lähdettiin tuttuun tapaan hakemaan talon sisältä. Tuukka halusi edetä uusiin työtehtäviin ja hänet valittiin arvokuljetuksen tuotantoesihenkilöksi.

– Vartiointiala on yksi harvoista, joissa vielä nykyäänkin on mahdollisuus edetä muuhunkin tehtävään. Nytkin moni ylemmän tason työntekijöistä on työskennellyt alun perin kuljetuksessa, Tuukka sanoo.

Ehkä juuri se, että moni esihenkilötason tekijöistä on aloittanut ruohonjuuritasolta ja ymmärtää työn jokapäiväisiä haasteita, tekee yrityksen sisäisestä yhteydenpidosta mutkatonta.

– Olen kokenut itse, että vaikka talo on iso, perustyöntekijää kuitenkin kuunnellaan. Esimerkiksi henkilöstöpuoleen on helppo olla yhteydessä, koska he eivät ole missään norsunluutornissa. Heille voi suoraan soitella tai käydä moikkailemassa.

Esihenkilöasemaan noustuaan myös Tuukka on joutunut ajattelemaan työtään uudelleen.

– Vähintään viikoittain tulee jotain uutta vastaan. Esihenkilönä minun tulee olla valmis tekemään vähän kaikkea, mitä kuljetuspuolella on tarjolla. Esihenkilöasemassa joutuu myös miettimään, miten asioita tehdään tulevaisuudessa paremmin.

Silti Tuukka ei joudu stressaamaan työasioista vapaa-ajalla. Hänet pitävät elämässä kiireisenä muun muassa perhe ja puolitoistavuotias lapsi, vapaaehtoinen maanpuolustustyö sekä vanhempien maatila.

– Minulle on ollut iso asia, että kun oven laittaa kiinni, työjutut jäävät sinne. Ne eivät tule kummittelemaan työajan ulkopuolella.

Samankaltaiset Artikkelit