Loomis - Ura - Avoimet työpaikat - Logo

Etusivu

Kesätöissä Loomiksella

Vuosittain meillä Loomiksella aloittaa noin 50 kesätyöntekijää. Olemme siis melko suuri valtakunnallinen työllistäjä ja pystymme tarjoamaan mm. lukuisille opiskelijoille arvokasta työelämäkokemusta. Usein kesätyösuhde poikii myös mahdollisuuden jatkaa syksyllä osa- tai kokoaikatyössä.

Viime kesänä kesätyönsä aloitti myös Johanna, joka työskentelee Kouvolassa rahankäsittelijänä.

Johanna, olet nyt jo toista kesää Loomiksella. Millaisia muistoja ensimmäisestä kerrasta jäi?

Viime kesästä minulle jäi hyviä kokemuksia ja muistoja. Työympäristö ja ihmiset olivat kivoja ja työtehtävät mukavia. Loomiksella arvostan sitä, että työtä tehdään porukalla, toinen toista auttaen.

Kerro hieman siitä mitä tehtäviisi kuuluu?

Tehtäviini kuuluu laskenta ja teholaskenta sekä tietenkin päivän muita puuhia tarpeen mukaan. Lisäksi olen puntannut muutamia kertoja kolikkopuolella. Pidän erityisesti teholaskennasta, sillä se on nopeatempoista.

Mitä ajattelette Loomiksesta yrityksenä ja työpaikkana?

Loomis ei oikeastaan ulkopuoliselle näy muutoin, kun turvapussien ja pakettiautojen muodossa, joten logomainoksen nähdessään ei ehkä heti selviä, millaisesta työstä onkaan kyse. Pidän tätä itsestään selvänä, se kertoo Loomiksen turvallisuudesta ja luotettavuudesta. Aikaisemmassa laskentatyössä toisessa yrityksessä Loomista kuvailtiin vilkkaana ja kansainvälisenä yrityksenä ja sitä se mielestäni onkin.

Samankaltaiset Artikkelit