Loomis - Ura - Avoimet työpaikat - Logo

Etusivu

Oppisopimuksella alalle

Maijan nauru kuuluu toiselle puolelle työpaikkaa.

– Töissä pitää viihtyä. Lähtisin heti, jos työ tuntuisi pakkopullalta, Maija sanoo. – Ainakin itse olen todella tykännyt olla Loomiksella.

Maija tuli taloon nelisen vuotta sitten, ensin oppisopimuksella ja sitten kesätöihin. Hän suoritti Loomis Suomi Oy:ssä määräaikaisia ja harjoittelujaksoja joustavasti turvallisuusalan opintojen ohessa. Lopulta hän jäi vakituiseksi työntekijäksi.

– Kun olin vielä määräaikainen työntekijä, oli tietysti epävarmuutta siitä, jatkuisivatko työt. Tykkäsin työstäni, halusin jäädä ja siksi jännitin jatkoa. Oli upea hetki, kun sain kuulla, että saisin jäädä töihin.

Työn vaihtelevuus houkutteli Maijan jäämään. Hän työskentelee eri pisteillä, jotta työstä ei pääse tulemaan yksitoikkoista. Hän on taas vaihtamassa uudelle pisteelle, jossa työ on hieman erilaista.

– Odotan innolla, että pääsen taas oppimaan uutta. Lisäksi työporukka ja esihenkilöt ovat aivan mahtavia, ja kaikkien kanssa tulee todella hyvin toimeen.

Maijan työnkuvaan kuuluu muun muassa rahankäsittelyä, pakkausta ja saapuvan tavaran käsittelyä. Aluksi rahojen kanssa työskentely tuntui pelottavaltakin, mutta siitä pääsi nopeasti yli.

– Tämä on vastuullista hommaa ja tästä tulee vastuullinen olo. Ja yllätyksiä tulee vastaan!

Samankaltaiset Artikkelit